субота, 29 січня 2022 20:50

Чому "Динамо" має позбутися Еріка Раміреса

Чому "Динамо" має позбутися Еріка Раміреса
Ерік Рамірес не зміг прижитися в Україні. Фото: ФК "Динамо" Київ

Форвард київського "Динамо" 23-річний Ерік Рамірес пропустив перший збір команди. Нападник із Венесуели вирішив не повертатися до Києва, а залишитися на батьківщині, щоб краще підготуватися до матчів відбору Кубка світу в складі своєї національної команди.

Рамірес перебрався до "Динамо" влітку 2021 року за €1.75 млн. Він мав посилити атаку та замінити травмованого Артема Бесєдіна. Ні перше, ні друге Еріку не вдалося. Він провів тільки шість матчів за киян та забив один гол. Мірча Луческу не від хорошого життя довіряв в атаці формальному півзахиснику Денису Гармашу.

У Раміреса був шанс проявити себе на зимових зборах та стати основним нападником "Динамо" у другій частині сезону, але він навіть не захотів пробувати.

Восени Ерік Рамірес тричі літав у збірну Венесуели

Сенсу "Динамо" триматися за нападника більше немає. Від'їзди футболіста у збірну Венесуели фактично ставлять хрест на подальших перспективах футболіст в Києві. Довгий переліт, інший часовий простір. Виходить, що футболіст випадає фактично на два тижні після поїздки у збірну. Плюс ще встиг підхопити коронавірус під час поїздки у вересні. А таких поїздки за осінь було три. Луческу фактично не має можливості працювати із нападником. Тільки Еріка хоч трохи підготують, як він їде на батьківщину на два тижні. Інший літній новачок бразилець Вітіньйо в цьому плані виглядає набагато краще. Його не викликають до збірної Бразилії, тому він спокійно адаптується та працює із командою весь час. Весною вже може стати гравцем основи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слово за Суркісом. Що потрібно знати про перший тренувальний збір "Динамо"

Схожа ситуація в Луческу була в "Шахтарі". Донецький клуб підписав Марсело Морено, але постійні виклики у збірну Перу не дозволили йому адаптуватися до нової команди.

Тому поки свіжі результативні подвиги Раміреса в Словаччині та Чехії та він має в активі виступи за свою національну команду, потрібно прощатися із нападником, щоб відбити витраченні гроші та шукати кращу кандидатуру для посилення атаки.

У першій частині сезону "Динамо" вилетіло із єврокубків та займає друге місце у чемпіонаті України. Команда Луческу на два очки відстає від "Шахтаря". Другу частину сезону кияни розпочнуть матчем проти "Інгульця".

Суперниками "Динамо" на другому зборі буде сербські "Чукарички", болгарський "Левські", латвійський клуб РФШ.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" має позбутися Еріка Раміреса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі