вівторок, 03 лютого 2009 17:28

Центральним містом проведення матчів УЄФА стане Харків?

 

Генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор побачив у Харкові справді величезний крок до успішного проведення Євро-2012. Про це Тейлор зазначив, підбиваючи підсумки своїх вражень перед відльотом з Харкова, пише "Укрінформ".

"На нас справив велике враження ентузіазм, з яким міська, регіональна влада та Федерація готуються до Євро-2012. Але ми побачили не тільки ентузіазм, але і правильне планування до цього важливого заходу, реалізація якого вже розпочата", - сказав представник УЄФА.

Я впевнений, що в Україні турнір пройде чудово, - сказав Девід Тейлор.

За словами генсека УЄФА, під час візиту в Україну він збирається відвідати всі міста-претенденти та обговорити там проекти, які зараз реалізовуються.

"Але те, що я побачив у Харкові, - це справді величезний крок до успіху. Звичайно, я впевнений, що в Україні турнір пройде чудово, - сказав Девід Тейлор.

Як раніше повідомляв "mediaport.ua", до переліку об"єктів інспекції входили залізничний вокзал та аеропорт. Також чиновники відвідали Благовєщенський собор та майдан Свободи.

Зараз ви читаєте новину «Центральним містом проведення матчів УЄФА стане Харків?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі