неділя, 25 серпня 2013 12:17

"Челсі" домовився з "Анжі" про перехід Вілліана та Ето'О

"Челсі" домовився з "Анжі" про перехід Вілліана та Ето'О
"Анжі" заплатив "Шахтареві" 35 мільйонів євро за Вілліана ФОТО: isport.ua

Лондонський "Челсі" домовився з "Анжі" про перехід двох найдорожчих футболістів махачкалинського клубу - бразильця Вілліана і камерунця Самюеля Ето'О. Про це 25 серпня пише The Daily Telegraph.

Офіційно про подвійний перехід може бути оголошено протягом тижня. За даними видання, головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью не хоче підтверджувати операцію до гри проти "Манчестер Юнайтед", яка має пройти увечері 26 серпня. Моурінью розраховує на те, що атмосфера всередині "МЮ" буде залишатися напруженою через чутки про перехід у "Челсі" Вейна Руні. Купівля ж лондонським клубом Ето'О і Вілліана фактично виключає придбання Руні.

Ето'О, за даними The Daily Telegraph, може обійтися "Челсі" всього у два мільйони фунтів (приблизно 2,3 мільйона євро), так як трансфер камерунця стане частиною великої угоди щодо Вілліана. Раніше повідомлялося, що махачкалинський клуб планував отримати від продажу Ето'О не менше 15 мільйонів євро, однак, якщо камерунець не піде з "Анжі" до кінця сезону 2013/14, то стане вільним агентом, і махачкалинці не отримають за його трансфер взагалі нічого.

Вілліан та Ето'о обійшлися "Анжі" дорожче від всіх інших зіркових придбань - вони коштували 30 і 22 мільйони євро відповідно. Гравці отримують у Махачкалі високі зарплати - за неофіційними даними, Ето'О в "Анжі" платять близько 20 мільйонів євро на рік.

Власник "Анжі" Сулейман Керімов оголосив про розпродаж всіх зірок клубу 7 серпня 2013. За словами Керімова, він втомився витрачати на переговори з дорогими легіонерами свої нерви і здоров'я, тому вирішив кардинально змінити стратегію розвитку команди, укомплектувавши її в основному місцевими футболістами. Керімова підтримав виконуючий обов'язки глави Дагестану Рамазан Абдулатіпов, який заявив, що легіонери грали "не по-дагестанськи мляво".

"Я говорив Сулейману Керімову, що наш дагестанець помер би на полі, але щось зробив би, а ці ж ходять просто", - заявив Абдулатіпов.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" домовився з "Анжі" про перехід Вілліана та Ето'О». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі