середа, 07 серпня 2013 08:49

Казочці кінець. Керімов оголосив гравцям "Анжі" про розпродаж

Казочці кінець. Керімов оголосив гравцям "Анжі" про розпродаж
Бюджет "Анжі" скоротиться до 50 - 70 мільйонів доларів на рік ФОТО: news.mail.ru

Голова ради директорів махачкалинського футбольного клубу "Анжі" Костянтин Ремчуков у своєму твіттері підтвердив інформацію про повернення на посаду головного тренера команди Гаджи Гаджиєва, розпродажі провідних гравців і значному скороченні бюджету клубу.

За словами Ремчукова, під керівництвом Гаджиєва "буде реалізовуватися середньострокова стратегія розвитку та успіхів". "Швидко не вдалося", - зазначив голова ради директорів "Анжі".

Ремчуков підкреслив, що він знаходиться в Нью-Йорку і не володіє всією інформацією, а рішення, прийняте власником клубу Сулейманом Керімовим, 7 серпня буде опубліковано в деталях.

За словами Ремчукова, бюджет "Анжі" скоротиться до 50 - 70 мільйонів доларів на рік. За даними інтернет-видання Sports.Ru, в 2012 році бюджет "Анжі" склав 180 мільйонів доларів (друге місце в Росії після пітерського "Зеніту"). З бюджетом в 50 - 70 мільйонів клуб був би на восьмому чи дев'ятому місці по видатках у прем'єр-лізі.

Інформація щодо призначення Гаджиєва головним тренером "Анжі" і розпродаж гравців з'явилася 6 серпня. ЗМІ писали, що багато футболістів махачкалинської команди можуть перейти в московське "Динамо".

"Анжі" почав чемпіонат Росії сезону-2013/14 під керівництвом Гууса Хіддінка, який наприкінці липня пішов у відставку. Після його відходу команду очолив Рене Меленстен. У чотирьох матчах прем'єр-ліги "Анжі" двічі зіграв внічию і двічі програв. Команда знаходиться на 13-му місці у турнірній таблиці.

Склад команди:

Володимир Габулов

Михайло Кержаков

Мехті Дженет

Андрій Єщенко

Алі Гаджибеков

Крістофер Самба

Жоао Карлос

Расім Тагірбеков

Арсеній Логашов

Евертон Алмейда

Мубарак Буссуфа

Ігор Денисов

Жусілей

Вілліан

Олег Шатов

Шаріф Мухаммад

Юрій Жирков

Олексій Іонов

Оділь Ахмедов

Мехді Карсела-Гонсалес

Лассана Діарра

Самюель Ето'о

Ласін Траоре

Олександр Кокорін

Зараз ви читаєте новину «Казочці кінець. Керімов оголосив гравцям "Анжі" про розпродаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі