пʼятниця, 26 липня 2013 16:49

Андрій Гусін працевлаштувався в Росії

Андрій Гусін працевлаштувався в Росії
"Готовий працювати 24 години на добу" - Андрій Гусін ФОТО: kc-camapa.ru

Тренерський штаб "Крильєв Совєтов" поповнив Андрій Гусін. У 2005-2006 роках він грав за нашу команду, був капітаном, безумовним лідером і найяскравішим футболістом "Крильєв Совєтов" тієї пори. Тоді він отримав запрошення до збірної України, яка стала чвертьфіналістом чемпіонату світу-2006.

Після від'їзду з Самари Андрій Гусін був граючим тренером "Сатурну" і тренером "Анжі" в той період, коли головним тренером цих команд був Гаджи Гаджиєв. У минулому сезоні Гусін очолював київську команду "Динамо"-2, яка виступала у другому дивізіоні чемпіонату України.

"Я вдячний "Крильям Совєтов" за це запрошення, - сказав Андрій Гусін www.KC-CAMAPA.ru - Свого часу в Самарі я, можна сказати, вдруге народився як гравець і, завдяки Гаджи Муслімовіча, відкрив у собі тренерські задатки . Як і всі члени тренерського штабу я готовий працювати 24 години на добу і, сподіваюся, мій досвід стане в нагоді команді."

Зараз ви читаєте новину «Андрій Гусін працевлаштувався в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі