понеділок, 18 лютого 2013 10:49

"Бійка на тренуванні? Ми знали, що нас буде знімати канал "Футбол" - Гусін

"Бійка на тренуванні? Ми знали, що нас буде знімати канал "Футбол" - Гусін
"Домовилися з хлопцями створити інцидент" - Андрій Гусін ФОТО: dynamo.kiev.ua

Надзвичайна подія трапилася на тренувальному занятті "Динамо-2" в манежі на базі "біло-блакитних" у Кончі-Заспі, повідомляє "Динамо" від Шурка".

Відразу після фінального свистка "двосторонки" стали бурхливо з'ясовувати стосунки форварди команди Дмитро Коркішко та Франк Теміле. Та так активно, що Олександру Алієву та іншим гравцям, які знаходилися поряд, довелося буквально за ноги розтягувати забіяк.

Всю цю сцену зняла знімальна бригада телеканалу "Футбол", яка була присутня на тренуванні.

Відзначимо, що наставник другої динамівської команди Андрій Гусін відреагував на подію зовні спокійно, але "виховну роботу", звичайно ж, провів.

"Ми знали, що наше заняття приїде знімати телебачення. А оскільки канал "Футбол" нечасто нас тішить своєю увагою, домовилися з хлопцями створити інцидент, щоб журналістам було, що сказати (посміхається). Довелося вигадати бійку. З нашого боку все було під контролем, так що, все, що ми задумали, вдалося зробити", - пояснив причини бійки в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо" Гусін.

Зараз ви читаєте новину «"Бійка на тренуванні? Ми знали, що нас буде знімати канал "Футбол" - Гусін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі