пʼятниця, 19 липня 2013 17:41

"Анжі" готовий купити Мессі за 120 млн євро

"Анжі" готовий купити Мессі за 120 млн євро
Мессі стає некомфортно в "Барселоні". Фото: time-football.com

Відразу чотири футбольні клуби готові викупити у "Барселони" контракт аргентинського форварда Ліонеля Мессі. Про це пише ЛігаБізнесІнформ, посилаючись на іспанські ЗМІ.

"Манчестер Сіті", "Парі Сен-Жермен", "Монако" і "Анжі" готові запропонувати за 4-разового володаря "Золотого м'яча" 120 млн. євро. Слід зазначити, що в контракті Мессі сума відступних прописана в розмірі 250 млн. євро.

В Іспанії Мессі звинувачують в ухиленні від сплати податків і за законом країни футболісту і його батькові загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років, а також великий штраф за злочин проти скарбниці Іспанії.

У той же час, президент клубу Сандро Россель заявив, що клуб не буде виплачувати за Мессі штраф, накладений на нього іспанським правосуддям.

Крім того, позиції Мессі в "Барселоні" можуть похитнутися після того, як клубом був куплений Неймар. Поки невідомо, як уживуться в одній команді аргентинець і бразилець.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" готовий купити Мессі за 120 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі