вівторок, 26 грудня 2006 14:00

Чех відмовився зустрічатися з винуватцем своєї травми

Воротар лондонського "Челсі" Петр Чех, 24 роки, відмовив в особистій зустрічі гравцеві "Редінга" Стівену Ханту, який 14 вересня став винуватцем важкої травми голови голкіпера, повідомляє Футбол.ua.

Півзахисник хотів вибачитися перед Чехом в Різдво, але воротар виїхав відзначати свято до рідної Чехії і не відвідає запланований на 26 грудня матч "Челсі" - "Редінг".

Зустріч, яка буде зіграна в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Бридж", є самою очікуваною в черговому турі чемпіонату Англії. Головний тренер "Редінга" Стів Коппелл вже пообіцяв, що включить до стартового складу як Стівена Ханта, так і Ібрагима Сонко, який в тому ж матчі 14 жовтня наніс струс мозку другому воротареві "Челсі" Карло Кудічині.

Обидва гравці "Редінга", які травмували голкіперів лондонського клубу, одержали листи з погрозами життю, але Хант віднісся до них набагато спокійніше, ніж Сонко. Винуватець "закритого перелому черепа" Петра Чеха заявив, що готовий до ворожого відношення фанатів "Челсі" і збирається зосередитися виключно на грі.

В той же час лідери лондонського клубу, зокрема Френк Лемпард і Майкл Есс"єн, підкреслили, що не вірять, що Хант міг травмувати Петра Чеха навмисне.
- Треба забути про те, що сталося, хоча спогади все ще дуже свіжі. Ханту нема про що турбуватися - нічого не станеться, - сказав Есс"єн.

Читайте також
Зараз ви читаєте новину «Чех відмовився зустрічатися з винуватцем своєї травми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі