субота, 05 травня 2012 13:59

Бурсак програв французу за очками

Бурсак програв французу за очками
Бурсак та Н'Жикам під час зважування ФОТО: sportonline.ua

У ніч з п'ятниці на суботу у Франції відбувся бій за титул тимчасового чемпіона світу за версією WBO у середній вазі (до 72,6 кг) між французьким боксером камерунського походження 28-річним Хассаном Н'Дамом Н'Жикамом (27-0, 17 КО ) і 27-річним українцем Максимом Бурсаком (24-1-1, 10 КО).

Одноголосним рішенням суддів перемогу здобув господар рингу з рахунком 118-110 (двічі) і 118-111.

Користуючись помітною перевагою у розмаху рук і швидкості, Н'Жикам провів більшу частину поєдинку в режимі агресивного 2-го номера, не цураючись "брудних" прийомів. Бурсак діяв занадто прямолінійно, забувши про обробку тулуба візаві, і довго не міг замкнути мобільного камерунця біля канатів.

Успішно різати простір господареві рингу не виходило - той був набагато швидшим на ногах, і легко йшов на безпечну дистанцію при спробі Бурсака її скоротити.

Після особливо невдалих 7-го і 8-го раундів втомлений Максим, проявивши характер, зумів в якійсь мірі вирівняти бій, записати на свій рахунок пару трихвилинок і майже відправити Хассана в нокдаун лівим контрхуком в голову на останніх секундах 9-го раунду .

Фінальні хвилини пройшли у видовищній рубці - у тих епізодах, коли Н'Жикаму набридало клінчувати (що частенько спостерігалося в останній третині поєдинку).

Зараз ви читаєте новину «Бурсак програв французу за очками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі