неділя, 05 вересня 2010 11:16

Бокс. Бурсак захистив титул Інтерконтинентального чемпіона

Бокс. Бурсак захистив титул Інтерконтинентального чемпіона

Українець Максим Бурсак в боксерському поєдинку проти американця Брайана Вери успішно захистив свій титул Інтерконтинентального чемпіона.

Учора в Дніпропетровському СК Метеор відбулося боксерське шоу, у головному поєдинку якого 26-річний українець Максим Бурсак успішно захистив титул WBO Inter-Continental у середній вазі (до 72,5 кг) проти 28-річного американця Брайана Вери.

Боєць промоутерської компанії K2 Ukraine володів явною перевагою впродовж всього поєдинку, що і відбилося у суддівських записках: 119-110, 118-111, 118-111 на його користь.

Максим Бурсак народився 3 липня 1984 року в Києві, живе і тренується в рідному місті. Боксом займається з 10 років. Середньоваговик боксує в ортодоксальній стійці, його ріст - 180 см, розмах рук - 175 см. У любителях провів близько 200 поєдинків, входив до складу збірної України, але потрапити на Олімпіаду перешкодив ряд обставин.

На професійному рингу Бурсак дебютував 9 липня 2004. Максим вважає за краще діяти першим номером. Сильним ударом Бурсак не володіє, а робить ставку швидше на темповий бій. Його основні козирі - витривалість, постійний тиск і велика кількість викинутих ударів. Окремою "фішкою" українця є методична робота по корпусу. Найуспішніше Максим діє на середній дистанції.

Бурсак одружений, виховує доньку Вікторію. Крім боксу, захоплюється боулінгом, більярдом і риболовлею. До речі, молодший брат Максима - Ігор Бурсак - також є професійним боксером.

За матеріалами Korrespondent, Uaboxing

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Бурсак захистив титул Інтерконтинентального чемпіона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі