четвер, 02 вересня 2021 11:37

"Буратіни необтесані" - реакція соцмереж на гру Казахстан - Україна

"Буратіни необтесані" - реакція соцмереж на гру Казахстан - Україна
Олександр Караваєв провів слабкий матч за збірну України. Фото: УАФ

У матчі четвертого туру відбору до Кубка світу збірна України зіграла в гостях внічию з Казахстаном - 2:2.

Gazeta.ua зібрала оцінки соцмереж після першої гри Олександра Петракова на чолі національної команди.

Футбольний експерт і менеджер В'ячеслав Заховайло не добирав слів, описуючи обурення результатами збірної.

"Я знав що наші гравці піжони, але не знав що настільки. Зганьбили країну й підвели головного тренера. Вчергове переконуюся, що коти не можуть бути професіоналами. У них все, - хі-хі-ха-ха. А потім просять вибачення. Ваші вибачення нікому не потрібні. Ви вдягаєте футболку національної збірної. На вашу честь виконують національний гімн. Буратіни необтесані".

Журналіст телеканалу "Київ" Руслан Свірін вважає, що казахи заслужили нічию.

"Футбол із маленької літери. Вимучену перемогу віддати на останній секунді - важко засинатимуть хлопці. Хіба на зворотному шляху до Києва подрімають як належно. Але загалом - усе справедливо. Казахи не менше прагнули перемоги. Грали вдома й були заведеними. 2:2 - це результат їхньої боротьби до останньої миті. Чи знали вони, що суперник розслабиться? Ні. У грі цього не знає ніхто. Але діяти треба й шукати вихід, допоки не пролунав свисток. Та ще й за хиткого рахунку. Раніше можна було зробити різницю і спокійно грати за планом.

Казахстан заслужив нічию в матчі з Україною

Футбольний експерт Всеволод Кевлич вірить, що збірна України зможе посісти друге місце в групі.

"Гра як гра. Не побачив нічого принципово нового. Моменти створювали. Уперед віддавали. Доволі впевнено контролювали м'яч. Але дисципліна - основа будь-якого спорту. Реалізація моментів - це самодисципліна кожного гравця. Уміння стримуватися тренується. Гравці в команді ті ж самі. Що мало змінитися? І з якої причини? Новий тренер? Він тільки почав. І з досвіду роботи з юнаками тут же всунув гравцям за всі помилки. Петраков справляє враження розумного дядька. По-людськи симпатичний. Але чи довго він утримає контроль над дорослою командою, переводячи стрілки на гравців після невдачі? Від цих двох ігор не варто було чекати сплесків. Дай Боже в жовтні-листопаді щось виграти. Друге місце ще актуально. Про перше ніхто не думає. Та й звідки їм було з'явитися. Нічого не змінилося. Три перемоги й ми другі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сором і ганьба до сивини" - реакція ЗМІ на нічию збірної України з Казахстаном

Колишній гравець збірної України Євген Левченко критикує захисника Олександра Караваєва.

"Жах. 2:2, два ідентичних голи. Де наш правий фланг? Немає слів".

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков указує на погану реалізацію українців.

"Петраков як почав, так і закінчив. Шкода, як не крути. Це не він учергове проявив видатну нездатність забивати хоч із п'яти, хоч із десяти метрів! Дитячий садок якийсь. Не знаю, хто їм потрібен".

Блогер Роман Бебех вважає, що команді Петракова не вистачило удачі.

"Петракову ще б фарту, як у Шевченка, ми б тоді неодмінно перемогли".

Після чотирьох турів відбору до Кубка світу Україна посідає друге місце в групі, поступаючись лідеру Франції чотирма очками.

4 вересня національна команда зіграє в п'ятому турі проти Франції в Києві. Початок гри о 21:45. Звіт та онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «"Буратіни необтесані" - реакція соцмереж на гру Казахстан - Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі