четвер, 24 вересня 2009 16:48

Букмекери не сумніваються у перемозі Віталія Кличка

Букмекери не сумніваються у перемозі Віталія Кличка

Післязавтра в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія, США) на знаменитій арені Staples Center відбудеться поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі 38-річним українцем Віталієм Кличком (37(36)-2(2)-0) і 28-річним американцем Крісом Арреолою, який не має поразок (27(24)-0(0)-0).

У цьому протистоянні букмекери віддають явну перевагу Кличку, ставки на якого приймаються в середньому з розрахунку 1,10 (за кожен поставлений долар виплачується 1 долар 10 центів), тоді як коефіцієнт на перемогу Арреоли складає вельми значні 6,0 (6 доларів за кожен поставлений).

Варто відзначити, що в опитуванні Allboxing.Ru також з помітним відривом лідирує Віталій Кличко, за перемогу якого віддано близько 85% голосів. Також відзначимо, що в опитуванні популярного англомовного ресурсу Fightnews.com за перемогу Кличка проголосував 71% відвідувачів, які взяли участь в опитуванні.

За матеріалами Allboxing.ru, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Букмекери не сумніваються у перемозі Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі