субота, 05 червня 2010 15:22

Бронзовий призер Євро-2008 не цікавить "Динамо"

Бронзовий призер Євро-2008 не цікавить "Динамо"

29-річний центральний захисник "Галатасарая" Сервет Четін, на якого претендують "Тоттенхем", "Арсенал" і "Панатінаїкос", не входить у сферу інтересів київського "Динамо".

"Цим гравцем ми ніколи не цікавилися, і в список футболістів, яких Валерій Газзаєв хотів би бачити в нашій команді, Сервет Четін не входить", - заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс.

29-річний Сервет Четін - провідний центральний захисник збірної Туреччини, провів у її складі 35 матчів і став бронзовим призером Євро-2008.

Тим часом, головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв планує взяти кількох молодих футболістів на збір, який пройде в австрійських Альпах з 12 по 28 червня.

Крім переможців юніорського чемпіонату Європи-2009 Дениса Гармаша та Кирила Петрова, а також Владислава Калитвинцева, які працювали в зимове міжсезоння з основним складом, до команди приєднаються гравці "Динамо-2" Сергій Рибалка, Дієго Суарес і Франк Теміле.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Бронзовий призер Євро-2008 не цікавить "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі