субота, 22 травня 2010 13:43

Бріггс витратив на суперника 20 секунд

Бріггс витратив на суперника 20 секунд

У ніч на суботу, 22 травня, екс-чемпіон WBO у важкій вазі 38-річний американець Шеннон Бріггс здобув перемогу над маловідомим 27-річним співвітчизником Домініком Олександром.

Бій проходив у Нью-Йорку. Шеннону Бріггсу знадобилося всього 20 секунд, щоб відправити свого опонента на настил рингу двома лівими боковими по корпусу.

Після цих ударів Олександр не зміг встати до закінчення відліку рефері, і поєдинок був зупинений.

Нагадаємо, Бріггс, який завоював чемпіонський пояс в 2006-му, нокаутувавши білоруса Сергія Ляховича, вже в наступному бою втратив свій титул, програвши Султану Ібрагімову. Після цього Бріггс був змушений через проблеми зі здоров'ям завершити кар'єру, проте відновив її в 2009-му.

Причиною цього рішення стало те, що, на думку, Бріггса, тільки він здатний перервати гегемонію братів Кличків у важкій вазі.

Перемога над Олександром стала для Шеннона Бріггса вже третьою після повернення на ринг. Свій наступний поєдинок Бріггс проведе вже 28 травня проти відомого американського боксера другого ешелону Роба Келлоуея.

За матеріалами Аllboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Бріггс витратив на суперника 20 секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі