четвер, 22 квітня 2010 16:03

Бріггс запропонував Хею забути про братів Кличків

Бріггс запропонував Хею забути про братів Кличків

Тренер і менеджер чемпіона WBA в суперважкій вазі Девіда Хея Адам Бут (на фото) повідомив, що їх абсолютно не цікавить поєдинок проти 38-річного екс-чемпіона світу з США Шеннона Бріггса, який нещодавно звернувся до британця з пропозицією "забути про братів Кличків з їх похмурим стилем і провести безкомпромісну битву, якої чекають всі шанувальники суперважкого дивізіону".

За словами Бута, він дуже здивований, що слова Бріггса були сприйняті серйозно, нехай навіть і в інтернеті.

Раніше публічний виклик Хею кинув і чемпіон IBF, IBO і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко, але, схоже, команда британця не хоче приймати поспішних рішень.

За словами менеджера, Хей провів дуже напружений рік і зараз насолоджується заслуженим відпочинком, і вони не збираються поспішати з вибором наступного суперника і вважають за краще все ретельно обміркувати.

"На даний момент ми нічого не плануємо і не думаємо над кандидатурою наступного суперника. Абсолютно нічого, - сказав Бут. - Ми чекаємо, поки всі устаканиться. Минулий рік був досить напруженим: переговори про чотири поєдинки за титул, два з яких відбулися, і зараз Девід має намір насолодитися заслуженим відпочинком".

За матеріалами allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Бріггс запропонував Хею забути про братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі