пʼятниця, 02 жовтня 2009 11:23

"Хто, окрім мене, здатний перемогти братів Кличків?" - Бріггс

"Хто, окрім мене, здатний перемогти братів Кличків?" - Бріггс

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Шеннон Бріггс проведе свій перший поєдинок після більш ніж дворічної перерви 17 жовтня у Феніксі.

Бій пройде в рамках боксерського вечора, головною подією якого стане поєдинок між колишнім чемпіоном світу в першій важкій вазі Василем Жировим (37-3-1, 31 KO) і Домініком Олександром (18-7-1, 9 KO).

Бріггс заявив, що вважає себе єдиним на сьогоднішній день важковаговиком, який зможе зупинити переможний хід братів Кличків.

"Мені потрібний був час для перезарядки. Коли в 2007 році я втратив свій титул, я був хворий на пневмонію. Це було не найрозумніше рішення з мого боку - провести захист титулу в такому стані. Але час назад не повернеш", - сказав він.

"Зараз я повністю відновив здоров"я і готовий до великих боїв і перемог. Я був останнім американським чемпіоном і збираюся повторити свій успіх. Моя мета відібрати титул у одного з братів Кличків. На сьогоднішній день я єдиний серйозний, сильний і досвідчений американський важковаговик", - заявив Бріггс.

"Скажіть, хто, окрім мене, здатний перемогти братів Кличків? Уболівальники втомилися від їх нудних боїв. Їм потрібний відкритий бокс, і я зможу дати їм це", - говорить Шеннон Бріггс.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Хто, окрім мене, здатний перемогти братів Кличків?" - Бріггс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі