четвер, 12 липня 2007 11:18

Бріггс хоче битися з Володимиром Кличко

Екс-чемпіон світу в надважкій вазі американець Шеннон Бріггз, 35 років, хоче зустрітися з володарем титулу IBF в цій вазі українцем Володимиром Кличко, 31 рік. Він вважає себе єдиним американським суперважкоатлетом, що залишився, який може повернути чемпіонські титули назад в США, повідомляє allboxing.ru.

У своєму останньому поєдинку Бріггс поступився своїм чемпіонським поясом російському боксерові Султанові Ібрагимову Але американець наполягає на тому, що був абсолютно не готовий до цього бою і був просто змушений вийти на ринг.

- Я переслідував Кличка, викликав його на бій, робив все можливе, щоб вийти проти нього, але цього не відбулося, — заявив Бріггс, який минулого року був одним з кандидатів в суперники Кличка. — Я вийшов на свій попередній бій з пневмонією і астмою, і провів дванадцять раундів проти боксера, якого називали жахливими нокаутером. Я був не у формі перед цим боєм, не міг тренуватися, не міг спарингувати, нічого не міг робити. Я вважаю себе кращим надважковаговиком у світі, і, чесно кажучи, я єдиний хто може зараз повернути чемпіонський титул в США.

Бріггс також піддав критиці поєдинок Кличка проти Леймона Брюстера, що недавно відбувся, заявивши, що його співвітчизник був не готовий до бою через довгу перерву у виступах.

- Кличко зустрівся з Брюстером після того, як останній не був в рингу ймовірно вже два роки і не провів поєдинку для розминки, — сказав Бріггс. — Він боксував з небіжчиком. Чому він зустрівся саме з Брюстером? Тому що він знав, що Брюстер не буде готовий до бою. Він знав, чого йому чекати від Брюстера, який навіть не думав про бій. Це видно з перших секунд поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Бріггс хоче битися з Володимиром Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі