пʼятниця, 02 лютого 2007 12:39

Боналі виступила голою на захист тюленів

 

Французька фігуристка Сур"я Боналі, 33 роки, вийшла голою на лід ковзанки Аньєр у рамках акції захисту дитинчат тюленів на півночі Канади, повідомляє "Кореспондент".

Боналі, яка зараз проживає у США, стала обличчям нової кампанії американського товариства захисту тварин РЕТА. Його члени прославилися завдяки своїм епатажним вчинкам. У 2006 році вони захопили бутік модельєра Жана-Поля Готьє у Парижі і облили вітрини червоною фарбою на знак протесту проти використання дизайнером хутра тварин у своїх колекціях. Члени організації також часто роздягаються з лозунгами: "Краще ходити голими, ніж носити хутро". Тепер до них приєдналася і Боналі.

Сур"я п"ять разів поспіль ставала чемпіонкою Європи. А от виграти бодай раз чемпіонат світу чи Олімпійські ігри їй так і не вдалося. Судді завжди дуже критично ставилися до програм француженки, насичених безліччю складних елементів. Тричі вона здобувала "світове" срібло. А от з трьох Олімпіад, у яких вона брала участь, найвдалішими стали Ігри у Ліллегаммері 1994 року. Тоді вона стала четвертою. Крім того Боналі увійшла в історію фігурного катання, як спортсменка, яка першою виконала стрибок у чотири оберти.

Зараз ви читаєте новину «Боналі виступила голою на захист тюленів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі