субота, 09 вересня 2017 23:06

Боксерська Ліга чемпіонів. Олександр Усик - Марко Хук. Українець перемагає технічним нокаутом

Боксерська Ліга чемпіонів. Олександр Усик - Марко Хук. Українець перемагає технічним нокаутом
Усик явний фаворит бою з Хуком. Фото: rbc.ua

Доброї ночі, панове!

Вже зовсім скоро на "Max Schmeling Halle" в Берліні, Німеччина, відбудеться перший бій Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) – боксерської Ліги чемпіонів.

У першому чвертьфіналі чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі 30-річний Олександр Усик захищатиме свій титул у бою з господарем рингу, на два роки старшим німцем боснійського походження Марко Хуком - володарем цього ж титулу у 2009-2015 роках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник Усика обізвав українця під час дуелі поглядів

Олександр Усик – очевидний фаворит. Він значно кращий у боксерському плані. При цьому Марко Хук – далеко не безнадійний андердог, який може розраховувати тільки на "lucky punch" – "щасливий удар". Німець б'ється у рідних стінах, за домашнього суддівства, він вкрай мотивований і для нього це останній шанс залишитись в еліті дивізіону. Тому бій очікується дуже цікавий.

В ринг крокують учасники головної події боксерського вечора. Перший Хук, після нього Усик - під нову козацьку пісню "Браття"

Звучать гімни Німеччини і України. До початку історичного дійства залишаються лічені хвилини!

Усик тримає руку на серці і співає гімн

Рефері - американець Роберд Бйорд

ПОЇХАЛИ!

1 раунд. Усик багато працює на ногах, фінтить і чотири рази міцно пробиває по корпусу лівою рукою. Хук двічі тримає Усика і бє по потилиці і спині

2 раунд. Загострення в кінці раунду. Усик спуртує і проводить першу успішну комбінацію. Хук намагається при кожному клінчі бити по потилиці

3 раунд. Усик знов вибухає в кінці раунду багатоударною комбінацією і чітко забирає черговий раунд собі.

4 раунд. І знов у другій половині раунду Усик максимально підвищує темп. Хук просто не встигає за українцем. Черговий раунд за ним

5 раунд. Раунд впевнено взяв Усик. Хук помітно втомився. Численні удари українця - особливо по корпусу - даються взнаки.

6 раунд. Усик бере паузу. Він настільки впевнений, що дозволяє собі йти в атаку з опущеними руками.

7 раунд. Повна перевага Усика. В кінці раунду затискає суперника в куті рингу і просто розбиває його.

8 раунд. Усик сильно вкладається в удари, Хук на грані нокдауну. Але Усик невчасно падає і Хук бє його сидячого. Рефері знімає з Хука один бал.

9 раунд. Гострий раунд з повною перевагою Усика. Хук тримається з останніх сил, він вкрай виснажений. Усику слід трохи додати і бій закінчиться достроково.

10 раунд. Усик просто знищує весь раунд Хука. Той навіть не може захищатись і рефері зупиняє побиття. Технічний нокаут. Усик у півфіналі!

Вітаємо Україну з видовищною перемогою Олександра Усика над колишнім багаторічним чемпіоном світу! Дякуємо, що були з нами, всього вам найкращого!!!

Зараз ви читаєте новину «Боксерська Ліга чемпіонів. Олександр Усик - Марко Хук. Українець перемагає технічним нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі