четвер, 09 червня 2011 10:29

Богуш назвав чутками інформацію про перехід в "Арсенал" і "Оболонь"

Богуш назвав чутками інформацію про перехід в "Арсенал" і "Оболонь"

Воротар київського "Динамо" Станіслав Богуш спростував чутки про те, що новий сезон він на правах оренди почне в "Оболоні". Відзначимо, деякі українські ЗМІ також "відправляли" голкіпера в інший столичний клуб - "Арсенал".

"Сміливо можу заявити, що інформація про мій перехід в "Арсенал", так само як і в "Оболонь", тільки чутки. У міжсезоння завжди ведеться маса подібних розмов, які в більшості своїй не відповідають дійсності. Насправді з "Арсеналом" мене нічого не пов'язує, зараз я тренуюся на базі "Динамо" і збираюся їхати з ним на підготовчі збори.

Конкретні рішення будуть прийматися тільки після приїзду команди додому. От тоді й побачимо. Зараз я гравець "Динамо" і націлений працювати саме тут", - сказав голкіпер.

Станіслав Богуш перейшов в київське "Динамо" із запорізького "Металурга" перед початком сезону 2008/2009. У київській команді відразу став основним воротарем. Восени 2008 отримав перший виклик і зіграв першу гру за національну збірну України.

У сезоні 2009/2010 основним воротарем "Динамо" знову був Олександр Шовковський. У березні 2010 року Богушу прооперували зв'язки коліна.

Нагадаємо, "Динамо" посіло друге місце в чемпіонаті України 2010/2011.

Зараз ви читаєте новину «Богуш назвав чутками інформацію про перехід в "Арсенал" і "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі