четвер, 05 травня 2011 18:58

У голкіпера київського "Динамо" народилася донька

У голкіпера київського "Динамо" народилася донька

30-го квітня, напередодні матчу з "Шахтарем", радісна подія сталася в сім'ї воротаря "Динамо" Станіслава Богуша. Дружина Олена подарувала йому доньку Даринку! На емоційному підйомі Стас працює з подвоєною енергією. У середу він нарівні з усіма брав участь у відкритому тренуванні, після чого розповів про своє самопочуття, народження доньки і найближчі плани:

"Кажуть, донька схожа на тата, але це ще складно визначити, адже вона зовсім маленька, - каже Станіслав. - Коли в Олени почалися перейми, я був поруч, але потім вона попросила мене піти, і я не заперечував (посміхається).

Зараз працюю з натхненням і бажанням. Поки ще тренуюся не в загальній групі, але вже близький до цього. Відчуваю себе набагато краще. Після візиту до лікаря Мартінса і зробленої 6-го грудня артроскопії все йде за планом. Як він і говорив, через 4-5 місяців я повинен повернутися в загальну групу. Зараз виконую всю роботу, яку пропонує тренер, але не форсуючи підготовку і не перенапружуючись. У ритм входжу поступово.

Почав виходити на поле і робити вправи з м'ячем ще з середини квітня. З кожним днем ??все згадується, впевненості стає більше. Головне, бути готовим фізично, а моральна впевненість прийде з часом. Думаю, на зборах вже зможу працювати повноцінно. Принаймні, стоїть таке завдання. А з початком наступного сезону буду прагнути до повернення у ворота", - говорить голкіпер.

Нагадаємо, Станіслав Богуш перейшов в "Динамо" із запорізького "Металурга" в 2008 році. У вересні того ж року був викликаний в національну збірну України.

Зараз ви читаєте новину «У голкіпера київського "Динамо" народилася донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі