пʼятниця, 05 березня 2010 15:56

Для Богуша цей сезон закінчився операцією в Німеччині

Для Богуша цей сезон закінчився операцією в Німеччині

На початку тижня Станіслав Богуш у зв"язку з проблемами з ногою, які заважали йому повноцінно тренуватися останнім часом, відправився на медичне обстеження в одну з клінік Німеччини.

Вердикт німецьких ескулапів був невтішний - воротареві "Динамо" потрібне хірургічне втручання. Тут же, в Німеччині, Стасу була зроблена операція.

Тепер голкіперу треба буде пройти непростий відновлювальний період. Благо, для цього на тренувальній базі клубу в Конча-Заспі створені всі умови. А нинішній сезон, враховуючи, що до його закінчення залишається всього два місяці, швидше за все, для Станіслава вже закінчився.

З серпня 2008 року Богуш став гравцем "Динамо". Стас швидко став основним воротарем команди, витіснивши з основного складу на лаву запасних Олександра Шовковського, який довгий час був першим воротарем України. З початку чемпіонату України 2008/2009 не пропускав голів протягом 783 хвилин (до 12 туру).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Для Богуша цей сезон закінчився операцією в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі