пʼятниця, 10 липня 2009 18:29

Більше ніяких дискотек для гравців "Баварії"

Більше ніяких дискотек для гравців "Баварії"

Для гравців мюнхенської "Баварії" наступили важкі часи. Новий наставник мюнхенського клубу Луї ван Галь має намір строго контролювати своїх підопічних, в тому числі заборонити футболістами відвідувати дискотеки.

"Баварія" найме кількох приватних детективів, які будуть стежити за тим, як гравці проводять вільний час, і доповідати про це ван Галю. За словами спортивного директора мюнхенців Крістіана Нерлінгера, керівництво клубу хоче, щоб футболісти вели себе професійно.

Турецький легіонер "Баварії" Хаміт Алтинтоп висловив невдоволення рішенням голландського тренера. За словами Алтинтопа, слід розділяти роботу й особисте життя. Футболіст також відзначив, що поки гравцям про заборону ходити на дискотеки не повідомили.

А ось у форварда Мирослава Клозе протилежна думка. Німець висловився за те, щоб йому та його партнерам заборонили відвідувати дискотеки. За словами гравця, кожен футболіст повинен вести себе професійно. "Я знаю гравців, які кожен день ходили на дискотеки, і зрештою стали гірше грати", - сказав 31-річний Клозе.

За матеріалами Лента, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Більше ніяких дискотек для гравців "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі