середа, 03 червня 2009 10:54

"Тимощук може стати капітаном "Баварії" - Скрипник

"Тимощук може стати капітаном "Баварії" - Скрипник

Найближчим часом Бундесліга повинна зареєструвати трансфер Анатолія Тимощука. 30-річний українець попрощався з фанами "Зеніту", за який зіграв вже 99 матчів, і після матчу проти "Спартака" з Нальчика (14 червня) відправиться до "Баварії".

Колишній капітан "Шахтаря" і "Зеніту" підписав з мюнхенцями трирічний контракт з можливістю продовження ще на рік. Операція, як повідомлялося, обійшлася "Баварії" в 11 млн євро.

З Донецька до Пітера Анатолій переїхав на початку 2007 року за рекордну для Росії трансферну суму - $20 млн (15,5 млн євро). Крім того, як раніше говорив гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін, донецький клуб отримає невелику частину суми за перехід Тимощука з "Зеніту" до "Баварії".

Українець Віктор Скрипник, який тренує юнаків "Вердера", вважає, що Анатолій володіє необхідними якостями, щоб з часом стати капітаном і в "Баварії": "Якщо людина отримувала капітанську пов"язку в двох не найгірших командах, то це вже про щось говорить.

Не страшно, що він легіонер. Голландець ван Боммель був в "Баварії" капітаном. Але прямо зараз пов"язку отримає німець Лам. Цього чекали раніше, але Клінсманн особисто віддав капітанську пов"язку ван Боммелю...

Так, Тимощук приходить до нового тренера ("Баварію" очолив Луї ван Гааль), але його купували для підсилення, і він відразу гратиме в основі. Толіка знає вся Європа, так що його брали не для того, щоб просто помилуватися".

До речі, "Баварія" тиждень тому побила трансферний рекорд Німеччини, купивши у "Штутгарту" форварда Маріо Гомеса за 30 млн євро.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук може стати капітаном "Баварії" - Скрипник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі