субота, 29 грудня 2012 12:04

Безус майже перейшов у "Динамо" - президент "Ворскли"

Безус майже перейшов у "Динамо" - президент "Ворскли"
Безус у відпустці підтримує форму. Фото: vorskla.com.ua

Президент "Ворскли" Олег Бабаєв зазначив, що в даний момент йде інтенсивний переговорний процес з керівниками київського "Динамо" щодо переходу в Київ Романа Безуса. Швидше за все, у найближчому часі сторони прийдуть до консенсусу.

Тренер "Ворскли" підтвердив інтерес "Динамо" до Селіна.

Зараз півзахисник "Ворскли" проводить відпустку в рідному Кременчуці. Гарячим піскам екзотичних островів і океанічному бризу атакуючий хав біло-зелених зволів затишок батьківського дому і зустрічі з друзями дитинства.

Незважаючи на те, що в період відпочинку і відсутності контрольного зважування можна дозволити собі і трохи розслабитися, проковтнувши пару-трійку чіз-кейк під капучино, один з лідерів полтавської команди запевняє, що форму підтримує.

"Не можу довго без м'яча, - зізнається Рома, - зараз уже почав бігати і готуватися до початку сезону. Навіть якщо і закрався десь зайвий кілограммчік, до моменту виходу з відпустки все буде, як годиться".

Зараз ви читаєте новину «Безус майже перейшов у "Динамо" - президент "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі