вівторок, 04 грудня 2012 18:57

"Ворскла" у міжсезоння влаштує велику кадрову чистку

"Ворскла" у міжсезоння влаштує велику кадрову чистку

Друге коло української Прем'єр-ліги поточного сезону "Ворскла" почне без кількох футболістів, повідомляє офіційний сайт клубу.

Незабаром полтавську команду залишать двоє воротарів - Дмитро Непогодов та Максим Лавренюк, а також словацький нападаючий Іван Лієтава і півзахисник Дмитро Єрьоменко, який повернувся в "Металіст" після закінчення терміну оренди.

"Варіанти з можливим відходом лідерів команди Євгена Селіна та Романа Безуса будуть розглядатися керівництвом лише в разі конкретних пропозицій від клубів, охочих придбати цих виконавців", - сказано на офіційному сайті "Ворскли".

Також закінчився термін оренди відповідно у кременчуцькому "Кремені" та київській "Оболоні" у півзахисників Андрія Бацула та Ігоря Пердути.

Разом з орендною угодою в алчевській "Сталі" закінчився і строк дії контракту з полтавським клубом у нападника Михайла Козака.

Варто відзначити, що президент полтавської "Ворскли" Олег Бабаєв заявив, що його команда не потребує послуг виставленого на трансфер форварда київського "Динамо" Артема Мілевського.

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" у міжсезоння влаштує велику кадрову чистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі