неділя, 15 січня 2012 18:45

Безпрограшна серія "Ювентуса" досягла рекордних 18 матчів

Безпрограшна серія "Ювентуса" досягла рекордних 18 матчів

"Ювентус" продовжив безпрограшну серію зі старту сезону до рекордних 18 матчів, зігравши внічию з "Кальярі" в матчі чергового туру чемпіонату Італії з футболу.

Зустріч в Турині завершилася з рахунком 1:1. Автором першого м'яча на 7-й хвилині став Мірко Вучиніч, який використав передачу Штефана Ліхтштайнера. Інший гол в активі Андреа Коссу (47-а хвилина).

"Удінезе", який йшов третім у турнірній таблиці, поступився в гостях "Дженоа" - 2:3. На 14-й хвилині за команду з Удіне забив Даміано Ферронетті, на 49-й Андреас Гренквіст зрівняв рахунок. Бошко Янкович на 51-й вивів "Дженоа" вперед, Родріго Паласіо збільшив відрив у рахунку до двох м'ячів, проте Антоніо Ді Натале з пенальті скоротив відставання. На 74-й хвилині червону картку отримав Паласіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рома" не програвала 24 матчі поспіль

"Фіорентина" на своєму полі поступилася "Лечче" з рахунком 0:1, пенальті на 66-й хвилині реалізував Давід Ді Мікеле.

Результати інших матчів дня:

"К'єво" - "Палермо" - 1:0,

"Парма" - "Сієна" - 3:1,

"Чезена" - "Новара" - 3:1.

Пізніше в неділю відбудеться центральний матч туру "Мілан" - "Інтер", за підсумками якого "россонері" у разі перемоги одноосібно очолять турнірну таблицю серії А.

Зараз ви читаєте новину «Безпрограшна серія "Ювентуса" досягла рекордних 18 матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі