вівторок, 08 березня 2022 11:50

Без шансів на інтригу: анонс матчів 1/8 Ліги чемпіонів

Без шансів на інтригу: анонс матчів 1/8 Ліги чемпіонів
Юрген Клопп очолює "Ліверпуль" із 2015-го року. Фото: Reuters

8 березня відбудеться два матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Ліверпуль" буде приймати "Інтер", а "Баварія" зіграє проти "Зальцбурґа".

Мерсисайдці будуть приймати чемпіона Італії після гостьової перемоги 2:0. Шансів у команди Сімоне Індзагі пройти далі майже не має. Англійці зараз набрали хорошу ходу в АПЛ, а от "Інтер" навпаки втратив оберти в Серії А та поступився першим місцем "Мілану".

На "Анфіладі" не варто чекати сенсації. Господарі мають всі шанси здобути другу перемогу в протистоянні та вийти до чвертьфіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казка Вернидуба закінчилась. "Шериф" вилетів з єврокубків

"Баварія" врятувалася у першому матчі проти "Зальцбурґа" на останніх хвилинах гри -1:1. Тепер чемпіон Німеччини має зняти всі питання про переможця пари вдома. Клас суперників зовсім різний. Тому команда Юліана Наґельсманна повинна перемагати та проходити далі.

Обидва матчі розпочнуться о 22:00 за київським часом.

У перших матчах 1/8 фіналу "Атлетико" та "МЮ" не виявили сильнішого 1:1, з таким же рахунком "Вільярреал" зіграв із "Ювентусом". "Ман Сіті" в гостях розбив "Спортинг" - 5:0. "Челсі" переміг "Лілль" - 2:0, ПСЖ мінімально здолав "Реал" - 1:0. "Бенфіка" та "Аякс" розписали гольову нічию - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «Без шансів на інтригу: анонс матчів 1/8 Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі