вівторок, 11 червня 2013 11:27

"Бешикташ" хоче орендувати Кранчара

"Бешикташ" хоче орендувати Кранчара
Контракт Кранчара з "Динамо" розрахований на чотири роки ФОТО: hotsport.ua

Турецький "Бешикташ" у найближчі дні має намір почати переговори з київським "Динамо" щодо оренди хорватського півзахисника цієї команди Ніко Кранчара, повідомляє Vecernji list.

За даними видання, інтерес до футболіста пов'язаний з приходом у стамбульський клуб ще одного хорвата - Роберта Просінечкі, про призначення якого головним тренером "Бешикташа" буде оголошено з дня на день. Посилення команди Кранчаром - одне з першочергових трансферних побажань нового наставника "чорних орлів", який вірить у потенціал цього виконавця незважаючи на те, що Ніко нечасто грав в основному складі "Динамо".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Бешикташ" також має намір підписати зіркового бразильського нападника Роналдіньо, який виступає нині у себе на батьківщині за "Атлетико Мінейро".

Тим часом спортивний директор ліберецького "Слована" Ян Незмар повідомив про намір зберегти в команді українського півзахисника Сергія Рибалку, який взимку був орендований чеським клубом у "Динамо".

"Ми хочемо залишити Рибалку у себе. Зараз ведуться переговори з "Динамо", - наводить слова Незмара iDNES.cz.

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" хоче орендувати Кранчара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі