понеділок, 28 червня 2021 00:22

Бельгія вибила Португалію

Бельгія вибила Португалію
Брати Азари вперше зіграли зі стартових хвилин. Фото: Reuters

Збірна Бельгії обіграла в Севільї команду Португалії – 1:0 й вийшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи. Гол забив Торган Азар. Збірна Португалії склала повноваження чемпіона.

Нудний матч на 42-ій хвилині врятував Торган Азар. Молодший із братів завдав невідпорного удару, з яким не впорався Руй Патрісіу. Гра із академічної відразу перетворилася на бойову.

Однак португальці занадто буквально сприйняли заклик відігратися за будь-яку ціну. Спочатку вони травмували Кевіна Де Брейне, а згодом за ним і Едена Азара. Перемога далася Бельгії важкою ціною. Якщо в чвертьфіналі не вийдуть лідери команди, то Італія матиме великий шанс на вихід до півфіналу.

Португальці дали гарний бій наприкінці зустрічі. Герейру влучив у стійку, кілька шансі втратили його партнери. Без пенальті, а значить, і без гола пішов із поля Кріштіано Роналду. Поки португалець ділить рекорд із іранцем Алі Даеї й уже на цій першості не перевершить його.

Бельгійцям треба посилювати гру в обороні. Занадто багато прогалин виявили там португальці, а італійці зайдуть ще більше. Ообливо, якщо Де Брейне й Азар таки не вийдуть на поле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія створила першу сенсацію Євро

Суперник Бельгії визначився напередодні. Італія в драматичному матчі здолала в додатковий час збірну Австрії – 2:1. В іншому чвертьфіналі Данія зіграє з Чехією, яка сьогодні переграла Нідерланди – 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Бельгія вибила Португалію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі