неділя, 27 червня 2021 00:44

Італія в додатковий час обіграла Австрію

Італія в додатковий час обіграла Австрію
Марко Арнаутович міг стати героєм зустрічі. Фото: Reuters

Збірна Італії перемогла збірну Австрії в другому чвертьфінальному поєдинку Євро 2020 – 2:1. Голи на 94-ій і 105-ій хвилинах забили Федеріко К'єза та Маттео Пессіна – в італійців та Саша Калайджич на 114-ій – у Австрії.

Австрія довела невипадковість своєї перемоги над Україною. Відмінна фізична форма дозволяла австрійцям на рівних боротися з Італією впродовж усього матчу. Особливо перевага австрійців стала проявлятися в середині другого тайму, коли лише невеликий офсайд урятував Італію від пропущеного голу від Марко Арнаутовича.

Австрійці стримували Італію в першому таймі, а в другому в австрійців закінчився бензин. Це вчасно зрозумів Роберто Манчіні, який зробив серію замін. Саме К'єза, який вийшов перед закінченням другого тайму зробив різницю. Він вдало прийняв, обробив і хвацько пробив в дальній кут.

Франко Фоду підвела коротка лава запасних. Він пізно почав робити заміни, а втомлені гравці Австрії не встигали за своїми опонентами. Італії вдалося забити лише тоді, коли суперник втомився і в нього не вистачало сил відпрацьовувати в обороні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данія стала першим чвертьфіналістом Євро

В чвертьфіналі збірна Італії зіграє з переможцем пари – Бельгія – Португалія. Ця гра може стати однією з найвидовіщніших на цьому Євро. Збірна Італії лише раз виграла чемпіонат Європи – вдома у 1968 році.

Зараз ви читаєте новину «Італія в додатковий час обіграла Австрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі