вівторок, 21 червня 2011 14:05

Баскетбол. "Будівельник" дізнався про суперників у кваліфікації Євроліги

Баскетбол. "Будівельник" дізнався про суперників у кваліфікації Євроліги

Офіційний сайт Євроліги опублікував список учасників регулярної першості сезону 2011/2012 рр., а також команд, які візьмуть участь у кваліфікаційному раунді.

Чемпіон української Суперліги БК "Будівельник" візьме участь у кваліфікації Євроліги.

21 команда з 13-ти країн вже забезпечила собі участь в регулярному сезоні 2011/2012 рр. Ще два учасники будуть визначені за підсумками кваліфікаційного раунду.

І ще одне вакантне місце звільнилося в результаті того, що римська "Лотоматіка" не зуміла потрапити до плей-офф італійської першості. Його займе команда, яка отримає wild card згідно з рішенням Генеральної Асамблеї Євроліги.

Разом з київським клубом за право зіграти у регулярній першості змагатимуться: "Асвел Баскет" (Франція), "Хімки" (Росія), "Гравелін" (Франція), "Банвіт" (Туреччина), "Німбурк" (Чехія), "Шоле Баскет" (Франція), "Галатасарай" (Туреччина), "Будучность" (Чорногорія), "Крка" (Словенія), "Летувос Рітас" (Литва), ПАОК (Греція), "Шарлеруа" (Бельгія), ВЕФ (Латвія).

Крім того, до них приєднаються два клуби, які отримають wild card.

Жеребкування регулярного сезону і кваліфікаційного раунду Євроліги відбудеться 7 липня в Барселоні.

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. "Будівельник" дізнався про суперників у кваліфікації Євроліги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі