середа, 11 травня 2011 09:57

"Будівельник" вийшов у фінал Суперліги

"Будівельник" вийшов у фінал Суперліги

У вівторок, 10 травня, столичний БК "Будівельник" у третьому матчі півфіналу плей-офф української баскетбольної Суперліги на виїзді розправився з "Ферро-ЗНТУ", відігравши по ходу зустрічі 12 очок.

Початок матчу ніяк не віщував для "Будівельника" надто вже серйозних проблем. Уся перша чверть пройшла повністю під диктування гостей, які щільним індивідуальним захистом дозволяли "Ферро" створити лише мінімум можливостей для атаки.

При цьому п'ять фолів, досить швидко набраних киянами, не були результатом цієї жорсткої оборони - в основному це були зайві рухи на чужій половині майданчика.

І навіть при переборі порушень столичним баскетболістам нічого не завадило заволодіти перевагою в рахунку - швидкі прориви від Кіса і Вілсона забезпечили киянам зручний відрив після 10 хвилин - 16:22.

Тут же відзначимо, що чималу роль у високій командній швидкості відігравала наявність на місці центрового Андрія Агафонова, що вийшов замість Анісімова.

Тепер нас чекає фінал проти БК "Донецьк", який, мабуть, за своєю інтризі і трудовитратам не буде мати прецедентів у новітній історії Суперліги.

Ферро-ЗНТУ - Будівельник - 66:83 (16:22, 25:10, 8:32, 17:19)

Зараз ви читаєте новину «"Будівельник" вийшов у фінал Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі