середа, 27 вересня 2023 23:05

"Багато помилок і браку": Луческу прокоментував поразку "Динамо"

"Багато помилок і браку": Луческу прокоментував поразку "Динамо"
Мірча Луческу розкритикував гравців клубу. Фото: Facebook.com/fcdynamoua

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Оболоні" в 1/8 Кубка України.

На післяматчевій пресконференції він заявив, що футболісти "Динамо" не були схожі на себе, повідомили НВ.

"Бражко (півзахисник Володимир Бражко. – Gazeta.ua) грав дуже погано, робив багато помилок при передачах, не грав у захисті, як слід", – сказав тренер.

"Ми дали можливість "Оболоні" створити моменти для взяття воріт та відзначитися, пропускали їхні контратаки. Лише протягом останніх 20 хвилин ми грали так, як мали грати протягом усього матчу. Я багатьох гравців не впізнав на полі – ось у чому проблема", – заявив Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився інсайд щодо Зінченка та "Арсеналу"

Луческу шкодує, що не включив до заявки на матч молодих футболістів "Динамо".

"Цей матч не був таким вже й важким. Я пам'ятаю, як ми нещодавно грали з "Оболонню" у чемпіонаті. А сьогодні було важко змусити наших гравців бути сконцентрованими, багато помилок зробив Беніто (Беніто, півзахисник "Динамо. – Gazeta.ua), принаймні три. Ми не очікували, що він робитиме стільки браку у передачах", – сказав тренер.

"Я зробив помилку, що не включив до заявки на матч 17-річного нападника Пономаренка, що не дав зіграти молодим гравцям – Малишу, Царенку та іншим", – заявив Луческу.

27 вересня "Динамо" поступилося "Оболоні" у матчі 1/8 фіналу Кубка України з рахунком 1:0. Для "Динамо" це був стартовий поєдинок у розіграші кубка.

Наразі клуб посідає п'яте місце у Чемпіонаті України з футболу.

Зараз ви читаєте новину «"Багато помилок і браку": Луческу прокоментував поразку "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі