неділя, 26 квітня 2009 20:28

"Арсенал" прогнозовано перемагає "Мідлсбро"

"Арсенал" прогнозовано перемагає "Мідлсбро"
У матчі 34-го туру чемпіонату Англії "Арсенал" на своєму полі виграв у "Мідлсбро" - 2:0.

Обидва голи на рахунку іспанця Сеска Фабрегаса - на 26-ій та 67-ій хвилинах.

Після голевої феєрії у матчі з "Ліверпулем", коли Аршавін чотири рази повторював своє улюблене "Тсс", зараз відзначитися йому не вдалося. Хоча і тут Андрій був помітний і постійно знаходився на вістрі атаки. І в першому голі він брав безпосередню участь: Сеск віддав передачу на Андрія, той увійшов до штрафної з лівого краю, зробив паузу і викотив м"яч іспанцю під удар. Той сильним і точним ударом у дальній кут відкрив рахунок, а у Аршавіна — голева передача.

На 67-ій хвилині Ебуе видав блискучий пас на Фабрегаса, тому назустріч вибіг Джонс, іспанець обіграв воротаря і відправив м"яч до порожніх воріт.

У результаті легка перемога "Арсеналу", каноніри витратили стільки сил, скільки було потрібно для перемоги. Аршавін був дуже активний, віддав голеву передачу, загалом, провів ще один хороший матч у складі лондонців. "Мідлсбро" ж нічого особливого не створив.

"Арсенал" продовжив свою вражаючу безпрограшну серію у чемпіонаті тепер вже до 20 матчів, а "Міддлсбро" програв десяту гру поспіль на виїзді, і має усі шанси після одинадцяти років в еліті опинитися в турнірі рангом нижче. Команда зараз у зоні вильоту — на 18-м місці з 31 очком, але до рятівного 17-го місця як і раніше три очки. "Арсенал" набрав 65 очок і відірвався від п"ятої команди чемпіонату, "Астон Вілли", вже на 10 пунктів.

uefa.com, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" прогнозовано перемагає "Мідлсбро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі