понеділок, 05 липня 2010 12:42

Аргентинські вболівальники попросили Марадону залишитися

Аргентинські вболівальники попросили Марадону залишитися

Вболівальники збірної Аргентини з футболу попросили Дієго Марадону не залишати пост головного тренера команди. 4 липня аргентинці повернулися на батьківщину після поразки від Німеччини (0:4) на чемпіонаті світу в ПАР. Вболівальники влаштували команді теплий прийом і підтримали головного тренера, повідомляє AFP.

Фанати кілька разів починали кричати "Аргентина! Аргентина!" і "Дієго! Дієго!", а також продемонстрували заготовлені банери на підтримку головного тренера (наприклад, "Дієго, сиди! Ми за тебе!") Один з уболівальників зізнався, що пройшов шлях у 1400 кілометрів, щоб зустріти свою збірну. Він також висловив упевненість в тому, що в 2011 році команда виграє Кубок Америки, який пройде в Аргентині.

Збірна Аргентини зазнала поразки від Німеччини в 1/4 фіналу чемпіонату світу (3 липня). За всю історію першостей планети аргентинці тільки один раз програвали з більш великим рахунком. На ЧС-1958 в Швеції вони поступилися збірній Чехословаччини з рахунком 1:6.

Відразу після матчу з німцями Марадона назвав цей день найгіршим у своєму житті. Тренер сказав, що ще не прийняв рішення про те, чи залишиться він у збірній Аргентини, відзначивши, що йому треба порадитися з сім"єю та футболістами. При цьому Марадона додав, що якщо треба, він готовий піти з команди "хоч завтра".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Аргентинські вболівальники попросили Марадону залишитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі