середа, 02 вересня 2009 16:56

Арбітр Шандор закликав Павлова не поводити себе, як "остання істеричка"

Арбітр Шандор закликав Павлова не поводити себе, як "остання істеричка"

Арбітр матчу 6-го туру чемпіонату України "Таврія" - "Ворскла" (1:0) Андрій Шандор відреагував на критику в свою адресу з боку головного тренера полтавської команди Миколи Павлова, який в достатньо різкій формі звинуватив львівського рефері в тому, що його помилки вплинули на результат поєдинку. Зокрема, на думку наставника полтавчан, Шандор помилково відмінив узяття воріт "Таврії", і незаслужено призначив пенальті.

"Хай тренер "Ворскли" спершу про себе подумає, хто він такий, - цитує Шандора Turnir. - Павлов поводиться, немов остання істеричка. Я шокований. Втім, подібні вислови на мене вже давно ніяк не діють. Я пройшов ці гучні скандали, крики, істерики. Вони впливають на молодих суддів. Я ж досвідчений арбітр і мене неможливо вивести з рівноваги. Ось подумав один день і забув. Навіщо пам"ятати слова хворих людей?! На них не ображаються".

"У Сімферополі тренер "Ворскли" був накручений, тому що його команді було важко грати через два дні на третій, - додав Шандор. - Ось і вилив злість. Зрештою, визнаю, що я допустив помилку, не зарахувавши гол "Ворскли". Мені складно було самому вирішити, адже був дуже динамічний момент. Я довірився асистентові, який підняв прапорець. Але все одно рішення ухвалює арбітр в полі. Якби я був на лінії, то помітив би, що офсайду в тому епізоді дійсно не було. Ну а щодо пенальті, то я ухвалив правильне рішення. За словами Павлова, пенальті не потрібно було призначати, тому що гравця "Таврії" вдарили головою по голові. Ну і що? Невже пенальті ставлять лише тоді, як футболіста вдарять ногою по голові? А як головою вдарять, то що ми повинні закривати на це очі? Хай Павлов спочатку уважно подивиться, хто був першим на м"ячі, а потім робить гучні заяви".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Арбітр Шандор закликав Павлова не поводити себе, як "остання істеричка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі