вівторок, 01 грудня 2009 12:08

Арбірт побився з уболівальником під час матчу (ВІДЕО)

Арбірт побився з уболівальником під час матчу (ВІДЕО)

Двобої грандів бразильського футболу між "Корінтіанс" і "Фламенго" завжди викликають бурю емоцій, як на футбольному полі, так і на трибунах.

В останньому очному поєдинку вже у компенсований до матчу час арбітр призначив пенальті у ворота господарів поля. Таке рішення рефері не сподобалося місцевій торсиді. На поле вискочив один особливо буйний вболівальник, який з центру поля біг до футбольного м"яча, проте на вході в штрафну був зупинений... асистентом арбітра.

Схоже, для футбольного хулігана виявилися несподіваними такі дії людини з прапорцем, який, скориставшись невеликою розгубленістю суперника, виписав тому кілька стусанів. Відразу після цього в бійку втрутилися стюарди і поліція, яка вивела фаната з поля.

А підсумковий рахунок зустрічі - 2:0 на користь "Фламенго" ще більше наблизив Адріано і компанію до чемпіонського титулу. У заключному турі їм достатньо вдома обіграти "Греміо".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Арбірт побився з уболівальником під час матчу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі