вівторок, 06 жовтня 2009 11:29

Вболівальника - пенальтиста оштрафовано на 130 гривень

Вболівальника - пенальтиста оштрафовано на 130 гривень

Вболівальник, який вибіг на поле за час матчу чемпіонату Росії між "Сатурном" і московським "Спартаком" і забив пенальті, уникнув арешту на 15 діб.

Добрий суддя зобов"язав фаната виплатити штраф 500 рублів (приблизно 130 гривень). Такий же штраф заплатить і ще один вболівальник, який вибіг на поле під час цієї гри, пише видання "Советский спорт".

Вболівальники понесли покарання за статтею 20.1 Адміністративного кодексу ("дрібне хуліганство"). Штраф розміром 500 рублів - мінімальна санкція, передбачена цією статтею. Максимальне покарання, яке могло бути присуджено фанатам - адміністративний арешт строком до п"ятнадцяти діб.

Вболівальники Микола Волков та Андрій Дубровін вибігли на поле 19 вересня на початку другого тайму зустрічі "Сатурн" - "Спартак" (2:1). Головний арбітр зустрічі В"ячеслав Попов призначив пенальті у ворота "Сатурна". Коли м"яч вже був встановлений на 11-метровій позначці, на полі з"явилися фанати, один з яких послав м"яч у ворота.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Вболівальника - пенальтиста оштрафовано на 130 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі