неділя, 10 березня 2013 16:59

"Анжі" програв аутсайдеру, "Рубін" здолав "Зеніт"

"Анжі" програв аутсайдеру, "Рубін" здолав "Зеніт"
"Анжі" зазнав поразки в Саранську ФОТО: fc-anji.ru

Саранська "Мордовія" взяла гору над махачкалинським "Анжі" у матчі 20-го туру чемпіонату Росії з футболу.

Зустріч у Саранську закінчилася з рахунком 2:0 (1:0) на користь господарів поля. На 3-й хвилині дебютний гол за новий клуб забив захисник Мілан Перендія, на 73-й Рустем Мухаметшин вразив ворота Володимира Габулова ударом головою після подачі з кутового у виконанні Антона Бобра.

"Мордовія", яка перервала 8-матчеву безвиграшну серію, здобула третю перемогу в чемпіонаті, "Анжі" зазнав третьої поразки. Команда Дорінела Мунтяну набрала 12 очок і залишила останню сходинку у турнірній таблиці, обійшовши за кількістю перемог владикавказьку "Аланію".

Казанський "Рубін" обіграв петербурзький "Зеніт". Зустріч, яка відбулася в неділю в Грозному, завершилася з рахунком 1:0. Єдиний гол на 31-й хвилині забив венесуельський форвард казанців Саломон Рондон, якого чудовою передачею кинув у прорив півзахисник Бібрас Натхо.

Проведення в березні двох домашніх матчів "Рубіна" не в Казані пов'язане з бажанням поберегти газон Центрального стадіону - основної арени Універсіади-2013. Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи проти іспанського "Леванте" казанський клуб зіграє в "Лужниках".

Після 20 зіграних матчів "Зеніт" посідає третє місце в турнірній таблиці прем'єр-ліги. "Рубін" з 34 очками піднявся на шосту сходинку, повідомляє "Р-Спорт".

Прем'єр-ліга

20-й тур

Рубін - Зеніт 1:0 (1:0, 0:0)

Гол: 1:0 - 30 Рондон.

Мордовія - Анжі 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 3 Перендія, 2:0 - 73 Р-м Мухаметшин.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" програв аутсайдеру, "Рубін" здолав "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі