четвер, 07 березня 2013 13:59

Англійський вболівальник заявив у поліцію на арбітра матчу "МЮ" - "Реал"

Англійський вболівальник заявив у поліцію на арбітра матчу "МЮ" - "Реал"
Після матчу гравці "МЮ" висловили свої претензії турецькому арбітру Джюнейту Чакиру ФОТО: dailymail.co.uk

Вболівальник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" під час матчу цієї команди з мадридським "Реалом" зателефонував за телефонним номером 999 (у Великій Британії цей номер використовується для виклику екстрених служб) і повідомив, що головний арбітр зустрічі скоїв злочин. Про це повідомляє BBC News.

Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Манчестер Юнайтед" і "Реалом" відбувся ввечері 5 березня і закінчився перемогою мадридців з рахунком 2:1. Оскільки перша гра завершилася внічию (1:1), в 1/4 фіналу вийшов "Реал".

Ключовим епізодом матчу стало вилучення футболіста "МЮ" Нані, якому арбітр Джюнейт Чакир показав червону картку у другому таймі за рахунку 1:0 на користь англійців. Залишившись удесятьох, "МЮ" пропустив два м'ячі і програв.

18-річний фанат, чиє ім'я не називається, дивився матч вдома по телевізору. Побачивши вилучення Нані, він подзвонив за екстреним номером і повідомив про злочин. Згодом уболівальник вибачився за помилковий виклик, і в поліції вирішили не заводити на нього справу.

Зараз ви читаєте новину «Англійський вболівальник заявив у поліцію на арбітра матчу "МЮ" - "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі