вівторок, 29 червня 2010 13:06

Американець вбив дворічну доньку під час матчу збірної США на ЧС-2010

Американець вбив дворічну доньку під час матчу збірної США на ЧС-2010

27-річний американець Ектор Кастро вбив свою дворічну прийомну дочку, яка заважала йому дивитися матч чемпіонату світу з футболу США - Гана.

Поліцейські прийшли до висновку, що причиною смерті дівчинки стали побої: на її тілі виявлено сліди побиття, і крім того, у дівчинки були зламані декілька ребер, повідомляє Associated Press.

Кастро проживає в місті Макаллен в штаті Техас і працює в букмекерській конторі. За словами шефа місцевої поліції Віктора Родрігеса, коли Кастро зрозумів, що вбив свою прийомну дочку, він спробував інсценувати нещасний випадок. Вбивця засунув дівчинці в рот шматок паперу, щоб поліцейські подумали, що вона задихнулася.

Матч 1 / 8 фіналу ЧС-2010 США - Гана відбувся в суботу, 26 червня, а Кастро був затриманий 28 червня. В даний час він знаходиться в камері попереднього ув'язнення. Коли відбудеться суд на Кастро, не уточнюється.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Американець вбив дворічну доньку під час матчу збірної США на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі