неділя, 21 березня 2010 15:50

Алієв не збирається відмовлятись від збірної України перед Євро-2012

Алієв не збирається відмовлятись від збірної України перед Євро-2012

Півзахисник московського "Локомотива" Олександр Алієв прокоментував ситуацію з можливістю отримання російського паспорта, і можливою відмовою від виступів за національну збірну України.

"Від збірної я ніколи не відмовлявся і не відмовлюся. Я - громадянин України і хочу виступати саме за цю країну. Тим більше, що попереду у нас домашній чемпіонат Європи. Так, я народився в Хабаровську. Якщо мені зможуть зробити російський паспорт, але з можливістю виступати за Україну - заради Бога ", - заявив Алієв.

Відзначимо, що в Україні немає інституту подвійного громадянства. У разі отримання другого паспорта, громадянин України автоматично перестає таким вважатися.

Раніше головний тренер збірної України Мирон Маркевич прокоментував ситуацію з прийняттям півзахисником "Локомотива" Олександром Алієвим російського громадянства. Мирон Богданович сказав, що втрата футболіста буде несмертельною і йому зможуть знайти заміну.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Алієв не збирається відмовлятись від збірної України перед Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі