четвер, 13 жовтня 2011 08:57

Алієв назвав відео провокацією, але вибачився перед журналісткою

Алієв назвав відео провокацією, але вибачився перед журналісткою

Півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв через клубний сайт попросив вибачення у журналістки телеканалу ICTV Анни Тесленко.

Враження від вашої успішної гри за збірну трохи зіпсували кадри з Інтернету, де ви нецензурно відповідаєте тележурналістці. Як ви це прокоментуєте?

"Я вже встиг забути про цей випадок. Просто є журналісти, які можуть своєю поведінкою вивести з рівноваги. Так сталося й тоді. Я розумію, що винен, що не мав права так говорити з журналісткою, якою б вона не була. Тому хочу принести свої вибачення.

Насправді я дуже добре ставлюся до журналістів. Завжди відповідаю на їхні запитання, навіть самі незручні. Журналісти пишуть про мою сім'ю, і я не проти. Нехай пишуть, нехай питають. Це все на користь футболу. Я ж тепер буду уважніше стежити за собою, щоб більше не було скандалів і провокацій."

А це була провокація?

"Звичайно. Чому це відео виклали тільки зараз, коли справи в мене почали налагоджуватися? Тоді, коли це знімалося, у мене був досить непростий період. Тепер же все ніби добре. І ось - скандал. Я визнаю свою провину і постараюся більше ніколи не ставати героєм подібних скандалів."

Нагадаємо, в інтернеті з'явилося відео, на якому півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв у грубій формі розмовляє з журналісткою програми "Інший футбол" Анною Тесленко. Свою версію про те, як розвивався інцидент, розповів автор програми "Інший футбол" Микола Васильков.

Екс-нападник київського "Динамо" і збірної України, а нині відомий футбольний експерт Віктор Леоненко заявив, що не здивований тим, що трапилося: "Якщо в "Динамо" вже давно тренерів посилають, то чого чекати від Алієва?", - задався риторичним питанням експерт.

Зараз ви читаєте новину «Алієв назвав відео провокацією, але вибачився перед журналісткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі