середа, 20 липня 2016 19:32

"Якщо у нас знову буде серія пенальті, то я обов'язково битиму" - Бернард

"Якщо у нас знову буде серія пенальті, то я обов'язково битиму" - Бернард
Бернард shakhtar.com

Півзахисник донецького "Шахтаря" Бернард розповів про очікування від нового сезону та свою реакцію на незабитий пенальті у серії 11-метрових у матчі за Суперкубок України.

"Ми хочемо стартувати у новому сезоні з перемоги, тому будемо налаштовуватися тільки на здобуття трьох очок. Для нас важливий кожен пункт, тому ми віддамо всі свої сили. Ми сподіваємось показати хороший футбол у зустрічі із "Зорею".

Я дуже щасливий, що став більше грати. Стараюся викладатися на всі 100%. Ми сподіваємось виходити переможцями у кожному матчі. На жаль, Суперкубок України завершився не так, як ми того хотіли. Ми прагнули завоювати трофей. Зараз потрібно більше працювати і вдосконалювати наш футбол.

Пенальті? Це футбол. Таке трапляється. Якщо у нас знову буде серія пенальті, то я обов'язково вийду і битиму. Жоден гравець не повинен ховатися від гри. Весь цей тиждень я відпрацьовував пенальті. Я залишався після тренувань, щоб наступного разу бути краще готовим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не звертаю уваги на імена футболістів. Головне - це їхня робота" - Фонсека

У п'ятницю "Шахтар" розпочне сезон домашнім матчем проти "Зірки".

"Важко грати проти команд, які закриваються біля своїх воріт. У нас є ще кілька днів, щоб краще вивчити суперника і знайти шлях до їх воріт. Не думаю, що у нас буде багато труднощів.

Фред дуже важливий гравець для нас. Це якісний і талановитий футболіст, якого нам бракувало. На жаль, трапилося, те що трапилося", - сказав Бернард.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо у нас знову буде серія пенальті, то я обов'язково битиму" - Бернард». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі