середа, 08 травня 2013 18:45

Акції "МЮ" впали в ціні після відходу Фергюсона

Акції "МЮ" впали в ціні після відходу Фергюсона
Відхід сера Алекса вдарив по акціях "МЮ". Фото: afp.com

Акції футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" впали після звістки про відхід сера Алекса Фергюсона з посади головного тренера команди. Вони подешевшали на 4,7 відсотки після початку торгів на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Тепер одна акція "МЮ" оцінюється в 17,88 долара, повідомляє The Times. Це падіння аналітики пов'язують з відходом на пенсію Фергюсона.

Прославлений тренер офіційно завершить свою кар'єру 19 травня. Гра 38-го туру чемпіонату Англії з "Вест Бромвіч" стане для Фергюсона 1500-ю на чолі "МЮ". Після цього фахівець завершить тренерську кар'єру.

Основним претендентом на місце Фергюсона на даний момент вважається наставник "Евертона" Девід Мойес.

У цьому році "Манчестер Юнайтед" вперше пропустив вперед себе мадридський "Реал" у списку найдорожчих клубів, складених діловим виданням Forbes. Рейтинг публікується з 2004 року, і цього року його вперше очолив "Реал".

Вартість "Манчестер Юнайтед" складає на даний момент 3,17 мільярда. У ході експертної оцінки враховувалися доходи від основних напрямків комерційної діяльності, нерозкритий ринковий потенціал і маркетингова привабливість.

Зараз ви читаєте новину «Акції "МЮ" впали в ціні після відходу Фергюсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі