вівторок, 24 вересня 2019 21:00

Як Михайличенку вирішити проблему центру захисту

Як Михайличенку вирішити проблему центру захисту
Микита Бурда отримав травму коліна в матчі проти "Ворскли"

Захисник Микита Бурда отримав важку травму в грі проти "Ворскли" . За словами лікаря "Динамо" Леоніда Миронова, захиснику потрібна буде операція. Її складність визначиться після додаткового обстеження. Футболіст може пропустити до 6 місяців.

Бурда був не тільки провідним захисником команди, але і лідером оборони, організовував її, страхував на полі.

Травма Микити не має стати кадровою проблемою для Олексія Михайличенка. Артем Шабанов може зіграти в парі з Тамашем Кадаром в центрі захисту. Хоча вони обоє лівоногі. Шабанов у такому випадку перекваліфіковується у правого центрального захисника.

Артем Шабанов може зіграти в парі з Тамашем Кадаром в центрі захисту. Хоча вони обоє лівоног

Протягом літа "Динамо" намагалося продати Карлоса Самбрано. Перуанець минулий сезон провів швейцарському "Базелі" - оренда, а в червні дійшов до фіналу Кубку Америки. Попередній тренер Олександр Хацкевич бачив в особі Самбрано заміну Хачеріді, але не склалося. Перуанець так і не зіграв на "Динамо" жодного матчу.

Інший варіант заміни - Денис Попов. Влітку він став чемпіоном світу серед 20-річних, але так і не отримав свого шансу в першій команді. Зараз Попов відновився від травми та готовий грати.

Можливо, Михайличенко розгляне таку опцію: переведе Миколенка в центр захисту, де він грав на юнацькому рівні. Бо зліва є кому зіграти – Пиварич, Сідклей.

В крайньому разі опорник Сергій Сидорчук може зіграти на позиції центрального захисника. Певний досвід виступів на цій позиції капітан команди має, хоча вдалим його не назвеш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" розгромило "Ворсклу" у Полтаві

Завтра "Динамо" зіграє перенесений матч четвертого туру УПЛ. На виїзді проти "Маріуполя". Початок – 17:00.



Зараз ви читаєте новину «Як Михайличенку вирішити проблему центру захисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі