субота, 30 липня 2011 14:30

"Я не проти натуралізації, але в усьому має бути міра" - Блохін

"Я не проти натуралізації, але в усьому має бути міра" - Блохін

Головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін зізнався, що не бачить проблеми в натуралізації іноземних гравців.

"Я не проти натуралізації, але в усьому має бути міра. Перед засіданням виконкому я пішов назустріч інтересам клубів та підтримав колишній ліміт на легіонерів.

Але я ніяк не міг припустити, що буде прийнято рішення, згідно з яким українцем можна вважати натуралізованого іноземця, що не має права виступати за нашу збірну. Ось це в корені неправильно!

Нехай ця норма має право на існування, але в такому випадку потрібно посилити ліміт. І зробити це негайно! До чемпіонату Європи залишилося менше року, і проблеми потрібно вирішувати зараз. За місяць до початку турніру ми нічого не змінимо. Розпочнеться істерика, яка на користь не піде.

Ми доклали стільки зусиль, щоб отримати це Євро, країна швидкими темпами готується прийняти форум, вболівальники замовляють квитки. І для чого все це? Для того щоб провести три поєдинки в групі, провалити їх і потім шукати причини? Чому б зараз всієй футбольній громадськості, всім клубам не об'єднатися навколо національної команди? Це ж престиж всієї держави, престиж нашого чемпіонату, в якому виступають 90% збірників.

Поки ж виходить так: на першому місці - стадіони, аеропорти, дороги, а десь там, далеко - сама збірна. Мені це незрозуміло", - цитує Блохіна "Команда".

Нагадаємо, головний тренер збірної України оголосив список гравців, викликаних на контрольний матч проти збірної Швеції, який відбудеться 10 серпня у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Я не проти натуралізації, але в усьому має бути міра" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі