середа, 07 вересня 2016 16:04

"Я хочу залишитися грати в Іспанії": "Малага" презентувала Дениса Бойка

"Я хочу залишитися грати в Іспанії": "Малага" презентувала Дениса Бойка

"Малага" провела презентацію голкіпера Дениса Бойка. Українець виступатиме в іспанському клубі під 13-м номером.

"Перш за все, хочу сказати, що я дуже радий бути частиною "Малаги". Сподіваюся, у мене все складеться у цьому клубі і мною також будуть задоволені. Постараюся показати свої найкращі якості і робитиму все, щоб допомогти моїй новій команді.

Я хочу залишитися грати в Іспанії. Прімера, на мій погляд, найкраща ліга у світі і я дуже хочу тут грати. Коли я був маленьким, я завжди мріяв про те, що коли-небудь зможу грати в Іспанії. Це правда. Сподіваюся, я зможу показати свій рівень і залишитися тут на багато років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойко може змінити "Бешикташ" на "Малагу"

Я працював разом з Хуанде Рамосом. Я знаю його дуже добре. Він теж добре знає мій рівень. Вважаю, це дуже важливо. Такі моменти повинні допомогти мені швидше адаптуватися.

Карлос Камені - чудовий воротар. Мені завжди подобалася гра Сантьяго Каньісареса і Карлоса Камені. Це правда, не дивуйтеся. Як я буду складати йому конкуренцію? Повторюся: я повинен показати все, що можу. Я хочу грати в Ла Лізі і для цього буду важко працювати на тренуваннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хуанде Рамос став тренером "Малаги"

Мені подобається місто, клімат. Тут добре мені і моїй родині. Вважаю, що багато часу на адаптацію у мене не піде. Потрібно тільки вивчити іспанську мову. Буду займатися мовою кожен день", - сказав Бойко.

Нагадаємо, Денис перейшов у "Малагу" з "Бешикташа" в оренду на один сезон. Голкіпер вже провів перше тренування з новою командою.

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу залишитися грати в Іспанії": "Малага" презентувала Дениса Бойка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі