вівторок, 16 серпня 2016 11:37

Бойко може змінити "Бешикташ" на "Малагу"

Бойко може змінити "Бешикташ" на "Малагу"

Український воротар "Бешикташа" Денис Бойко потрапив до сфери інтересів "Малаги", повідомляє fanatik.com.tr.

Видання пише, що "анчоуси" розглядають Бойка як заміну мексиканцеві Гільєрмо Очоа, який перебрався у "Гранаду". "Малага" готова орендувати українця з правом викупу.

Fanatik додає, що самому Бойку ідея з переїздом в "Малагу" подобається, бо він не зміг прижитися у "Бешикташі", начисто програвши боротьбу за місце у старті досвідченому Толгу Зенгіну.

У новому сезоні Бойко взагалі може виявитися третім воротарем команди, так як цього літа "Бешикташ" підписав екс-голкіпера "Депортиво" Фабрі, що, швидше за все, ставить жирний хрест на перспективах Дениса на "Іненю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бешикташ" запропонував "Динамо" обміняти Бойка на Віду - ЗМІ

Нагадаємо, 28-річний Денис Бойко перейшов у "Бешикташ" з "Дніпра" минулого січня, підписавши з турками контракт до літа 2020 року. Проте, не дивлячись на високий рівень очікувань, Бойко зіграв у минулому розіграші турецької Суперліги 3 матчі, які запам'яталися низкою помилок у не найскладніших ситуаціях.

Цього літа ЗМІ неодноразово писали про можливе повернення Бойка у київське "Динамо", а також інтерес до воротаря з боку грецького ПАОКа.

Зараз ви читаєте новину «Бойко може змінити "Бешикташ" на "Малагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі